Tussendagen

Woensdagavond ben ik optijd maar weer naar bed gegaan omdat de dag me een beetje inhaalde! Heb vrij goed geslapen maar om 6 uur was het klaar en stond ik beneden. Ik heb tegenwoordig echt minimaal 1,5 tot 2 uur nodig om rustig op te starten dus opzich is 6 uur dan een mooie tijd want dan heb je nog wel wat aan de ochtend. Het duurde even voor ik me kon aankleden, want Diesel lag zo lekker op schoot. 🥰 Tot aan nog niet zo lang geleden vond ik zo vroeg op zijn best wel intimiderend en voelde de dag heel erg lang. Tegenwoordig kan ik het wel waarderen want de tijd gaat ondanks alles echt mega snel! Al lijkt het me wel heerlijk om eens dik 10 uur te kunnen slapen! Ben bang dat dat er niet meer in gaat zitten en dat is opzich ok!

De busdeuren hebben dinsdag een optater gehad dus vanochtend even weggebracht om na te laten kijken. Het is fijn om handige kennissen te hebben. Hendri heeft de bus neergezet en ik heb hem even opgehaald en weer naar het werk gebracht. En ook even boodschappen gedaan voor de Kantine en een paar dingen voor thuis. Ik heb er zowaar aan gedacht om het vlees uit de diepvries te halen dus ik kan eindelijk het vlees van de Vleescentrale uitproberen. ☺️

Gisteravond heb ik ook voor het eerst sinds lange tijd een achterwand gespoten in kleur en samen met Hendri een paar vensterbanken in de beits gezet! Wat was dat heerlijk om te doen!! Al is het beitsen nog iets te enthousiast en te zwaar werk helaas. Ik hoop dat het Hendri ook weer even een boost gaat geven dat we samen even weer gewerkt hebben! Hij loopt zo vast op de hoeveelheid lakspuitwerken. Ik hoop hem hier en daar iets te kunnen helpen de komende tijd zonder te gek te doen!!

Woensdag bleef nog een dag om het rustig aan te doen! Zolang ik ’s avonds nog zoveel ongemak heb met vooral de rug en de buik is dat een teken dat ik nog niet bijgekomen ben van de kuur en het dagje weg van zondag! Het ongemak begint al steeds later op de avond, dus dat is een goed teken!

Voor m’n gevoel was het om 10 uur al ver in de middag en heb ik even rustig genoten van een kop koffie. Op de één of andere manier schiet de tijd na de koffie “ineens” door naar tussen de middag waar ik een leuke verassing kreeg want de bankhoes was binnen gekomen en deze keer sprak de kleur me gelijk aan en vond ik het spannend of die zou passen! Hij zit niet helemaal perfect, maar we zijn er beide wel heel blij mee! De kleur komt op de foto niet helemaal over maar als je t wilt zien moeten jullie maar op de koffie komen 😉 Vind ik ook wel gezellig hihi.

Woensdagmiddag is Lieke even op de koffie geweest en we hadden elkaar lang niet gezien dus was fijn om even bij te kletsen! Voordat ze kwam nog even snel de boodschappen gedaan en had daardoor tijd om nog even te rusten, wat fijn was want koffie dates vragen nog wel veel energie. Voor het eten even makkelijk maar erg lekker gedaan met champignons mix en de schnitzels en aardappeltjes in de Airfryer. Ik wordt steeds enthousiaster over wat je er allemaal in kan maken!

In de avond was ik alleen thuis omdat Hendri naar een badmintonwedstrijdje ging van de vereniging en daarna even een drankje. Ik had van m’n moeder een knoopkussen gekregen toen ik in Zutphen zat, nadat ik mij herinnerde dat vroeger gedaan te hebben en ik vind het nog steeds leuk!

Het gaat niet snel maar zoals Mama zei, het hoeft niet in een dag of week af! Dat vind ik lastig maar probeer om niet te obsessief te worden! Gaat tot nu toe best goed! En om iets over 10 gestopt en was het laatste uur begonnen met de serie over Maxima op Videoland. Ik vind de acteurkeuzes nog een beetje dat ik xenk, ok ik zie het nog niet helemaal maar opzich wel interresant. Nu komt het lastig dat er alleen elke zaterdag een nieuwe aflevering komt terwijl ik er het liefst een paar achter elkaar kijk, maar een goede oefening, denk ik dan maar. Rond middennacht naar bed gegaan en schrok Donderdag tegen 8 uur wakker. Ik was vergeten een wekker te zetten en moest om 09.15 uur uiterlijk rijden naar Almelo voor de Schematherapie. Wel nog even snel in bad geweest en gelukkig verder geen gedoe dus ik heb het gered! 💪

Het was een confronterende ochtend! We moesten met een groepsopdracht bij ons gevoel proberen te komen en werd behoorlijk emotioneel en wilde het liefste weg rennen! Ik zeg de laatste tijd vaak “Het gaat wel goed maar er gebeurd veel maar we gaan weer vooruit” Waar ik bijna nooit over praat is al de emoties die ik voel bij alles wat ik doe en dat alle emoties voorbij komen nu op een dag wat erg vermoeiend is omdat ik vaak nog niet weet wat ik ermee moet en kan waardoor ik toch vaak weer vlucht in bescherming/overlevings modus om er niet teveel bij stil te hoeven staan. In de auto terug naar huis besefte ik dat ik vaal heel veel praktische info geef maar bijna nooit hoe het nu echt met me gaat. Daar gaan we dus aan werken! Ik zal ook proberen in m’n schrijven iets meer open te worden over hoe het echt gaat en wat dingen met me doen. Het staat wel voorop dat ik niet alleen meer gezien wil worden als de “Kanker patient” ik ben ook nog gewoon een vrouw van 40 met doelen en dromen! En hoewel ik mezelf aan het herontdekken ben is het wel heel belangrijk om naar eennfijne balans toe te werken! Ik wilde vanmiddag voor de afspraak met de Huisarts graag even aan het werk en wat doen en het vlammetje is weer aan gewakkerd! Nu wordt de kunst om niet te gek te gaan doen! Heb woensdag mijn verslavingsarts nog weer gesproken en er wordt via Tactus nog het een en ander opgestart en ik hoop dat de intake voor de Oncologie Fysio positief gaat zijn en zij me wel willen en kunnen verder helpen! Ik vind het wel spannend maar na mijn research heb ik er wel vertrouwen in! Nog even wachten tot 7 mei en volgens de site zou ik daarna vrij snel kunnen starten 🤞🍀 Uiteindelijk pas om half 5 thuis en behoorlijk moe dus na het eten even een uur naar bed geweest, weer raar.gedroomd b helaas maar niet zoals de laatste twee keer. ‘S avonds nog even met het knoopkussen bezig geweest en Homestead rescue geken. Nu zakken de ogen me steeds dicht dus slaap tijd!

Morgen weer een bijkom dag en naast wat uitzoek werk staat er niks op de planning! Het was uiteindelijk 1 uur dat ik sliep en ben veel wakker geweest vannacht. Merk vanochtend dat ik gisteren spieren heb gebruikt in de rug die lang stil hebben gelegen. Ik hoop dat een fijn heet bad even gaat helpen.

Om 8 uur begon hier op het schoolplein de Koningsspelen. Ik vind het altijd zo gezellig, de juf op de speaker en de kids zo enthousiast horen. En regelmatig een kinderliedje waar ik vrolijk op mee beweeg en meebleer met het schaarse nr die ik herken. 🤣


Ontdek meer van " Kaatjes Wereld "

Abonneer je om de nieuwste berichten in je inbox te ontvangen.

Reacties

  1. Diane Avatar

    Hoi Karin, maak er vandaag weer een mooie dag van. Mijn dag begint zo’n beetje met jouw blog te lezen. Ik leef met je mee op afstand.

    knuf,

    Diane

    Geliked door 1 persoon

    1. KaatjesWereld83 Avatar

      Wat leuk om te horen Diane! Fijne zonnige dag nog vandaag!

      Like

Plaats een reactie

Blog op WordPress.com.