Een fijn weekend!

Zaterdag had ik nog graag over de rommelmarkt gewilt om te kijken of de amberblokjes brander er nog stond. Ik ben twee keer geweest, hem in handen gehad en weer terug gezet en nu heb ik spijt. 🫣 Hopenlijk kom ik hem de komende tijd bij de kringloop hier tegen. 🤞maar i.p.v. de rommelmarkt, ben ik zaterdag lekker in de tuin bezig geweest en kan daar tegenwoordig echt zo van genieten. De achtertuin ligt er ook weer netjes bij! 🥰

Ik krijg ook zoveel plezier in m’n “Moestuintje” het liefste pak ik het gele terras vol met kweekbakken haha. Hendri heeft het terras helemaal schoon gespoten met de hoge drukspuit en dat was geen overbodige luxe, het was zo groen en ligt er weer netjes bij! Het was fijn om een dagje lekker samen in de tuin bezig te zijn! Hebben helaas nieuwe kruipers moeten halen voor het paadje in de tuin, die was overwoekert met klavertjes. Vind het jammer maar hopenlijk groeit het snel weer dicht. We hebben gekozen voor thijm, dat ruikt zo gigantisch lekker. 😍

Einde vd middag kwamen de buurtjes even borrelen en in de avond een vriend. Beide heel gezellig maar heb tussendoor wel even een dik uur geslapen omdat ik de knollen echt op had van het in de tuin werken. David is iets voor 20.00 uur even naar z’n ouders gegaan voor de doden herdenking en Hendri heeft mij toen wakker gemaakt omdat we dat nooit mogen vergeten! Ik was weer redelijk fris & fruitig na m’n dutje en David is nog weer geweest tot een uur of half 10. Zo leuk hoe we steeds meer contact hebben met hem en z’n broer! Fijne gesprekken en gezellige avonden, houden we alletwee wel van!

Om 22.00 uur hebben we Hitster Supper Party erbij gepakt en we kwamen er achter dat we voor de zomerhits beide in bepaalde jaartallen onder een steen hebben geleefd haha.

De Woefies lagen lekker bij ons en vonden het ook fijn, zo even samen 🫶 Rond 00.00 uur had ik de knollen echt weer op en ben lekker naar bed gegaan! Niet super goed geslapen omdat ik gister de strijkplank keihard op m’n rug kreeg toen hij viel! Kon amper liggen en draaide er de hele tijd op omdat dat al 2 jaar de kant is waar ik alleen maar op kan liggen. Vanaf een uur of 4 wat vaster geslapen tot ik om 08.30 uur wakker werd van gepraat buiten… ik naar beneden en toen ik even buiten keek wat er toch was bleek dat er 3 koeien (JA echt koeien middenin het dorp!! 🤣) losliepen en ze hadden ze net op het schoolplein bij elkaar gekregen. Ik kwam wel op het juiste moment want de koeien zagen een opening in de heg waar niemand stond en renden er alledrie doorheen richting de straat naast ons. Het was natuurlijk køt voor de mannen, maar was wel komisch om te zien. De koeien namen bevrijdingsdag wel heel letterlijk 🫣🫣🫣.

Rond een uur of 9 ben ik verder gegaan met m’n houtbrand project en heb er twee zo goed als klaar. Had ze vanavond willen brengen maar kwam helaas wat tussen en ik was weer keihard in bed in slaap gevallen. Vanmiddag nog even een stukje gereden omdat de stoelverwarming zo fijn is aan de rug en even langs de nieuwe Action in Ommen geweest. Was verrast hoe groot de winkel is geworden en het is een erg fijne, overzichtelijke winkel geworden! Daar ga ik vaker komen haha. Toen ik thuis kwam hebben we nog een rondje Hitster gedaan maar werd op een gegeven moment zo moe dat ik dus toch nog even naar bed ben gegaan. Het mentale denken en frustraties van niet op dingen kunnen komen vreet nog steeds zoveel energie helaas. Maar goed als ik er met af en toe een dutje zo doorkom blijft het ok!

Vanavond is Hendri naar de keet om F1 te kijken en zit ik even lekker voor de tv en ga zo de nieuwe aflevering van Maxima kijken! Ben nog steeds gefacineerd door het verhaal van haar! Wat heeft ze het in het begin moeilijk gehad. Veel respect voor!

Ik wens jullie allemaal een fijne avond en hoop dat jullie ook een mooi weekend hebben gehad!

-xxx-


Ontdek meer van " Kaatjes Wereld "

Abonneer je om de nieuwste berichten in je inbox te ontvangen.

Reacties

  1. janny swagemakers Avatar

    Je tuin is een plaatje ! Echt genieten zo hè 

    Geliked door 1 persoon

    1. KaatjesWereld83 Avatar

      Ik kan hier echt zo van genieten, Janny! Het leven is eigenlijk heel simpel! 🫶

      Geliked door 1 persoon

Plaats een reactie

Blog op WordPress.com.